Vejfest – festudvalg

På gårsdagens generalforsamling blev der, traditionen tro, nedsat et festudvalg til at varetage planlægningen af den årlige vejfest, der afholdes den anden lørdag i august. I år altså den 8. august.

Det har været de samme personer, der år efter år har stået for planlægningen og de giver udtryk for at de ønsker at nye kræfter kommer til og giver en hånd med planlægningen. Der skal derfor fra bestyrelsens side lyde en stor opfordring til alle festglade beboere om at henvende sig til en af de tilbageværende i festudvalget:

  • Bakkelund 3: Charlotte
  • Bakkelund 9: Eike
  • Bakkelund 35: Lisbet

Festudvalget mener selv at en eller to mere vil være ideelt.

Endvidere ønsker festudvalget større opbakning til opstillingen og nedtagning af telt. Det er ofte kun festudvalgets ægtefæller, der står for det praktiske og det er ikke rimeligt.

Sluttelig vil bestyrelsen komme med en opfordring til at kontakte festudvalget eller skrive her på siden hvis der er nogen, der har gode ideer til arrangementer eller lege til vejfesten. Det er fx blevet foreslået at starte med en petanque turnering inden vejfesten på Havdrup Petanque Klubs fine baner oppe ved hallen.

Comments are closed.

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
,

Vind:
Solopgang:
Solnedgang: