Fokus på indbrud

Jeg har netop været til et foredrag med fokus på indbrud i Solrød Kommune. Foredraget blev afholdt i fællsskab af SSP i Solrød Kommune, Politi, Lokalrådet i Solrød,  og en repræsentant fra Karlstrup Strand Grundejerforening.

En del af mødet omhandlede en række artikler fra Solrødnyt.dk, skrevet i samarbejde mellem Karlstrup Strand Grundejerforening og Lokalpolitiet i Solrød. Vi fik artiklerne udleveret på tryk men de findes også online:

Desuden blev siden nabohjælp.dk og den tilhørende app gennemgået og jeg kan kun opfordre til at man tilmelder sig nabohjælp.dk.

En repræsentant fra en grundejerforening nede ved Solrød Strand fortalte om deres aftale med GPS Security, hvor de for en pris på 350,- om året pr. husstand sikrer, at GPS patruljerer ca. en gang i døgnet ved hver enkelt medlems adresse.

Sluttelig fortalte repræsentanten fra politiet om deres app Politi, hvor det er muligt at indberette fx mistænkelig adfærd, checke cykelstelnumre for efterlysninger etc.

Nabohjælp app: Google Play / iTunes

Politi app: Google Play / iTunes / Windows Phone

Comments are closed.

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
,

Vind:
Solopgang:
Solnedgang: