YouSee

Jeg har i dag haft besøg af en tekniker fra YouSee da jeg mener at mit digitale signal på nogen af de mere perifære kanaler (3+, 3Puls, 6’eren, News, DR/Update, Discovery etc.) er for dårligt. Jeg oplever en del pixelering specielt på Canal9 og Discovery.

Teknikeren var på loftet og målte mit signal på tre forskellige frekvenser (143, 156 og 554 MHz), hvor hovedparten af kanalerne befinder sig og det viste sig at styrken på 554 MHz ikke var helt godt nok. Der skal med andre ord skrues lidt i en af boksene ude på vejen.

Det er fint at få at vide, at det ikke er min egen installation den er gal med og jeg vil blot opfordre andre, der oplever problemer med udfald af billede og/eller lyd, pixelering eller andet på det digitale sendenet om at kontakte YouSee og på en tekniker ud og måle på installationen.

Comments are closed.

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
,

Vind:
Solopgang:
Solnedgang: