Generalforsamling – indkomne forslag

Der er ikke indkommet nogen forslag til generalforsamlingen i morgen tirsdag. Når det så er sagt er der kommet en mail med følgende ordlyd fra Bakkelund 3. Mailen er dog ikke formuleret som et decideret forslag, der kan vedtages eller forkastes og opfattes derfor mere som et diskussionsoplæg:

Fibernet

Jeg har talt med Seas-Nve og de kan give nogle rabatter på etableringsomkostninger til udlægning af fibernet hvis der er flere i grundejerforeningen der får det lavet på en gang.

De har ikke været specielt konkrete, men en hurtig uforpligtende håndsoprækning til mødet kan måske give et fingerpeg om hvorvidt der er interesse for den slags. Hvis der er nogle stykker der er interesserede tager jeg fat i Seas-Nve og hører lidt mere om præcis hvad der er de kan tilbyde. Jeg har allerede bestilt fibernet og afventer nu et møde med de folk der skal grave fiberen ind for at se hvorden de kan gøre det. Hvis de kan skyde den ind under indkørslen og ramme forholdsvis præcist der hvor der kan skal ind i huset siger jeg ja tak – ellers dropper jeg det formentligt (da jeg ikke gider lave hele indkørslen om). Hvis man ikke skriver under på en gravegodkendelse kan de ikke grave og bestillingen anullereres.

Som udgangspunkt koster det kr. 2995 hvis Seas-Nve graver og 95 kr. om måneden i fiberleje. Hertil kommer betaling til indholdsleverandør til internet, tv, tlf. Det er så vidt jeg kunne forstå på Seas de 2995 de ville kunne give noget rabat på.

Comments are closed.

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
,

Vind:
Solopgang:
Solnedgang: