Petanquebane

Kopi af min mail til bestyrelsen for Grundejerforeningen Bakkelund:
—————————
Kære bestyrelse.

Vi er beboere i ‘nr. 15′ som har opdaget at der på generalforsamlingen har været stillet et forslag om en petanque bane. Egentlig en god idé, idet det kan komme mange beboere til glæde. Vi har ikke i indkaldelsen til generalforsamlingen set at der skulle stemmes om dette forslag – og slet ikke om placeringen(hvilket der egentligt burde).
Vi mener at der i ¨’planen for Bakkelund’ er udlagt et fællesareal, der hvor petanque banen i øvrigt blev foreslået. Dette areal mener vi er betydeligt mere velegnet, end at ødelægge ‘det eneste grønne areal midt i bebyggelsen. Samtidig kan vi konstatere at den vedtagne placering har den gene, at den let kan genere mange beboere rundt om banen – mens det til formålet udlagte område netop ikke generer mange. Vi havde desværre ikke mulighed for at deltage i generalforsamlingen – var bortrejst, men vil egentligt godt opfordre til at bestyrelsen genovervejer om placeringen er den rigtige.

Med venlig hilsen

Jesper i nr. ‘15′

2 Responses to “Petanquebane”

 • Bakkelund17 says:

  Som ejere af nr. 17, kan vi kun tilslutte os Jespers indlæg.

  Med venlig hilsen

  Anja og Jacob

 • bakkelund.13 says:

  Vi fra Bakkelund 13 havde desværre heller ikke mulighed for at deltage i generalforsamlingen og dermed debatten om placering af en eventuel petanquebane, men kan tillige tilslutte os Jespers indlæg.

  Med venlig hilsen

  Henrik og Louise

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
,

Vind:
Solopgang:
Solnedgang: