Mail til Solrød Kommune

Nicolaj har i dag sendt følgende mail til Solrød Kommune:

Hej Niels

Vi aftalte på vores møde d. 14. maj at i proaktivt skulle fremsende en fejlprotokol fra møde med entreprenøren og jeres rådgiver.

Vi har fremsendt 3-4 mails hvor vi beder jer om at fremsende den, men vi har intet hørt.

ENDNU engang bliver vi bekræftet i, at vi kun er en torn i øjet på jer, og i er fuldstændige ligeglade med Grundejerforeningen Bakkelund. DU Niels har udtrykkeligt givet udtryk for noget andet, men endnu engang viser det sig ikke at holde stik – DET KRÆVER HANDLING – og det kan vi jo ikke ligefrem påstå er det som kendetegner SOLRØD KOMMUNE. Kort sagt ligger det langt under hvad vi som borger og grundejere kan leve med, så nu må i set at komme ud af busken.

Vi har i weekenden holdt vejfest, og stemningen omkring Solrød kommune er i øjeblikket på nulpunktet. Da mange af os har børn i Bissebo 2, hvor vores børn skal lege på en byggeplads, til trods for at legepladsen er lovet færdig for længe siden. Tingene ligges sammen og bliver selvforstærkende, så JERES renome har virkelig taget skade.

Nedenfor et lille udklip fra jeres hjemmeside hvis i har glemt det:

Solrød Kommune skal som organisation understøtte et moderne og demokratisk samfund ved at være åben, lydhør, enkel og effektiv. Vi vil være kendt for at være en af landets bedst fungerende organisationer, som målbevidst skaber udvikling, effektivitet, helhed og kvalitet til gavn for borgerne.

Med Venlig Hilsen

Nicolaj Wensien

Grundejerforeningen Bakkelund

Comments are closed.

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
,

Vind:
Solopgang:
Solnedgang: