Indbrud på Bakkelund

Bestyrelsen har i dag modtaget denne mail:

Kære naboer.

Vi har fredag den 24. august haft indbrud omkring 21:20 og fået stjålet en stol, fodskammel og et ur.

Vores gode nabo har set en gammel rød Peugeot 205 med fire unge mænd (manden på passagersædet var blond) ved 21-tiden være nede og vende på vores vendeplads. Da de så hende speedede de op og kørte væk. Ca. 10 min. efter så hun dem igen køre frem og tilbage på Bakkelund’s hovedvej. De har bagefter sandynligvis hentet en større bil, kørt ud på Tykmosevej, parkeret bilen derude og kravlet over volden for derefter at bryde vores havedør op. Heldigvis har vi en alarm, der må har stresset dem, så de derfor ikke har nået at gennemrode huset. Utroligt ubehageligt, da man naturligvis ikke kan undgå at spørge, om de kommer igen.

Så vidt vi kan forstå har der efterhånden været flere indbrud i Bakkelund, og vi er åbenbart et område, som tyvene er særdeles glade for.

Derfor en opfordring til at holde ekstra øje i kvarteret – specielt hvis man ser nogle biler holde ude på Tykmosevej. Hvis man gør det vil det være super hvis man kan nå at notere nummer / tage et billede med sin mobil.

Hvis nogen har set noget mistænkeligt i ovenstående tidsrum vil vi også meget gerne høre om det (Ulla’s mobil: 2092 4892).

René og Ulla

Bakkelund 20 (det hvide hus ved siden af træhus ud mod volden)

One Response to “Indbrud på Bakkelund”

  • Hvor er det forfærdeligt at man ikke kan have sine ting i fred. Håber I hurtigt får styr på det hele. Godt de ikke nåede at rende med mere end de gjorde.

    Claus, Bakkelund 12

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
,

Vind:
Solopgang:
Solnedgang: