Mail fra Steen Danielsen, Teknisk Administration, Solrød Kommune

Nicolaj har i dag modtaget følgende mail fra Steen Danielsen, Teknisk Administration, Solrød Kommune:

Kære Nicolaj

Tak for din mail.

Vi har modtaget jeres bemærkninger i forbindelse med afleveringsforretningen fra Claus Jessing som aftalt og disse er videresendt til vore rådgivere og indgår i afleveringen af området tirsdag den 12. juni.

Som aftalt på mødet den 14. maj 2007 vil der i forbindelse med afleveringen blive udfærdiget en afleveringsprotokol og den vil efterfølgende blive tilsendt jer til orientering. Umiddelbart efter afleveringen der blive igangsat afhjælpning af konstaterede fejl/mangler i overensstemmelse med afleveringsprotokollen.

Jeres ønske om aktindsigt bliver behandlet i Team Vej og Kloak. Jeg følger op på sagen og sørger for at I får det ønskede materiale.

Med venlig hilsen

Steen Danielsen

Comments are closed.

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
Havdrup
27/05/2018, 9:48 am
Skyet
17°C
Vind: 2 m/s ØNØ
Solopgang: 4:42 am
Solnedgang: 9:36 pm