Betaler vi for meget i ejendomsskat?

Grundejerforeningen er blevet kontaktet af firmaet Rafn & Søn, der hjælper private boligejere og boligforeninger med at identificere ejendomsskattebesparelser. Firmaet opererer efter princippet ”no cure no pay” hvilket betyder, at hvis de ikke kan skaffe os en besparelse skal de ikke have noget honorar.

Vi planlægger derfor at afholde et informationsmøde, hvor repræsentanter fra Rafn & Søn vil komme og fortælle lidt mere om, hvordan de kan skaffe os en besparelse på ejendomsskatten. Mødet bliver formentlig afholdt den 25. august men vi afventer at Havdrup Skole åbner igen efter sommerferien da vi jo skal have et sted at være. Sæt dog allerede nu kryds i kalenderen da vi håber at se så mange som muligt til mødet.

Når mødet er endligt planlagt vil der blive omdelt en invitation sammen med noget informationsmateriale men hvis der er nogen, der allerede nu ønsker at læse lidt om hvad Rafn & Søn kan tilbyde findes der mere information på firmaets hjemmeside rafnogsoen.dk.

God sommer

Bestyrelsen

Comments are closed.

Søg
Arkiv
Vejret i Havdrup
,

Vind:
Solopgang:
Solnedgang: